Klíma karbantartás

Épület fertőtlenítés
2020.05.06 11:24
Épület fertőtlenítés

Ha klíma berendezését kitakarítatja érdemes egybekötni egy lakás fertőtlenítéssel

További infók itt

Klímaberendezések karbantartása - tisztítása - fertőtlenítése

klíma karbantartás Klíma berendezés a működése során rengeteg szennyeződést szív magába valamint a klíma belseje a  nedves levegőtől kedvező táptalajt biztosít baktériumok és vírusok számára. Egy klíma berendezést  felhasználástól függően meghatározott időszakonként, de legalább évente minimum egyszer karban  kell tartani és fertőtleníteni. Egy elhanyagolt berendezés kellemetlen problémát tud okozni felhasználójának vagy egészségügyi megbetegedésekhez is vezethet. Klíma fogyasztása is nagyban megnő ha koszos szűrőkkel és hőcserélőkkel üzemel mert nem lesz képes a kell teljesítmény elérésére. A klíma élettartama akár a negyedére is lecsökkenhet.

 


Klíma karbantartás és fertőtlenítés árak:

  • Klíma alap karbantartás

"Tartalmazza a beltéri egység szétszerelés nélküli tisztítását fertőtlenítését, a berendezés hatásfokának ellenőrzését, a külső egység tisztítását, hűtőközeg ellenőrzését."

  • Klíma fokozott karbantartás:

"Az alap karbantartáson felül még tartalmazza a beltéri egység szétszerelését, ventilátorlapátok kiszerelését és azok teljes tisztítását, fertőtlenítését."

  • Plusz szolgáltatás Nanotechnológiás helyiség fertőtlenítés "baktérium és vírusölő NANOSEPT környezetbarát, magyar vegyszerrel"

Klíma karbantartás tisztítás

 

Egy klíma beltéri egysége látható a képen fokozott tisztítás közben. A klíma ventilátor és a burkolatok belső része teljes egészében penésztelep volt, így már a berendezés hangjából messziről meg lehetett állapítani hogy itt problémák vannak (szinte pattogott a falon). "Egyébként azért hívtak minket a helyszínre hogy le kell cserélni a klímát mert zakatol" De egy fokozott karbantartás után mintha új klíma készülék üzemelt volna, teljesen eltűnt a zakatolás. 

Érdemes kicsit becsben tartani műszaki berendezéseinket, kell nekik is a gondoskodás.